Boeken Recensies en Nieuwe Projecten 

De eerste recensie voor Watalanta is binnen. 

Watalanta. 

Een magisch realistische fantasy. Drie kinderen vinden een kistje op het strand. Onderweg naar huis blijkt dat ze daar voorlopig nog niet aankomen. Dankzij hun afkomst worden ze gevraagd om mee te helpen aan het verslaan van vloekwachters. Die de vloek van een oude koning van Watalanta instand houden. De tijd is gekomen om die vloek op te heffen. Zodat een oud tijdperk kan worden afgesloten.

* * 


Uitgever: Tijdelijk uitverkocht

Het boek kan je ook hier, bij de schrijver, bestellen druk hier>>  WATALANTA

     speciaal voor als je een warm welkom op de eerste pagina wilt hebben. 
Er komen wel Euro 4,60 verzendkosten bij.  

Projecten in de Pen.


Hon van sectie Onderhoud. (Werktitel)

Een verhaal waarbij de wereld is veranderd na een grote oorlog. Mensen moeten overleven en sluiten zich aan bij groepen. Er was ooit een klooster dat misvormde kinderen opnam en lichamelijk herstelde met mechanische onderdelen. 
Hon een van die kinderen,  werd opgeleid voor het interne onderhoud aan de medische machines en komt per ongeluk in de vreemde wereld buiten het klooster terecht. Er had een oorlog gewoed en de weinige mensen die het hebben overleefd, leven in groepen. 


* * * * *

Koanto.  (Werktitel)
Ook een verhaal dat speelt in een Post apocalyptische  omgeving. Een jongen groeit op in een dorp gemaakt van Zeecontainers. Waar ieder een inbreng moet hebben. Hij ontmoet een handelaar, broer van zijn moeder en gaat met hem mee het land in. Weg uit de veilige omgeving en komt via vreemde wegen in een totaal andere wereld terecht.